Associate Sales Representative

Placering: Malmö
Deadline: Rekrytering sker löpande

Bli en del av vårt nya säljteam!

Är du ambitiös, driven och nyfiken på att jobba med komplex B2B-försäljning inom IT? Gillar du utmaningar och att lösa dem tillsammans med ett bra team? Vill du vara med och förändra en bransch och vardagen för våra kunder – och samtidigt vara en del av en skånsk framgångssaga? Nu söker vi drivna och ambitiösa Associate Sales Representatives till vårt team i Malmö. Är du en av dem?

InfraSight Labs är ett expansivt mjukvarubolag från Malmö som utvecklar vScope, en plattform för IT Insights Management, dvs dokumentation, rapportering och analys av IT. Vi verkar i gränslandet mellan teknik, verksamhet och affär, och erbjuder våra kunder en helhetslösning för att öka produktivitet och effektivitet i sin IT.

På bara några år har InfraSight Labs gått från ett litet startup till en etablerad aktör på den svenska IT-branschen med kunder på både den svenska och internationella marknaden.

Nu söker vi dig som tror du har vad som krävs för att bli en riktig stjärnsäljare. För att lyckas hos oss behöver du nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenhet från IT-branschen eller från B2B-försäljning, men du behöver ha en förmåga att kunna lära dig nya saker och sätta dig in i nya sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Associate Sales Representative på InfraSight Labs

Som Associate Sales Representative på InfraSight Labs har du ambitionen att med tiden bli en av våra Account Managers, där du leder ditt eget säljteam och dina egna säljprocesser. Genom kontinuerlig utbildning och säljträning ger vi dig verktygen för att lyckas med detta.

Rollen kommer anpassas efter din erfarenhet och bakgrund. Gemensamt för alla som anställs in i detta team är att man blir en del av vår kultur, och att man känner en drivkraft i sin fortsatta utveckling mot att bli en framgångsrik säljare. För att lyckas behöver man både nyfikenhet och ambition för ett fortsatt lärande samt en orädsla och hög aktivitetsnivå i det praktiska säljarbetet. Har du driv och initiativkraft har du alla möjligheter att forma din egen framtid på InfraSight Labs.

I rollen som Associate Sales Representative är du en viktig del av teamet som med ledning av våra Account Managers skapar och driver försäljningen av våra produkter med tillhörande tjänster mot IT-avdelningar hos företag och inom offentliga sektorer. Rollen omfattar att tillsammans med teamet jobba med hela säljcykeln vilket bland annat innefattar prospektering, ringa “kalla” samtal, uppföljningar, produktdemonstrationer, framtagande av kundens business case, återkoppling och kontraktsskrivande.

Vad du behöver för att lyckas

Vi arbetar med utbildning och kontinuerlig säljträning, men du måste vara beredd att göra ditt. Varje kund är unik och det gäller att kunna sätta sig in i deras problem och utmaningar för att kunna ge bra råd och lösa dem med våra produkter på ett bra sätt. Branschen och våra produkter utvecklas och kompletteras ständigt, därför är det viktigt att vara lyhörd vid kundkontakt.

Vi arbetar efter en strukturerad säljprocess och driver många affärer parallellt. En bra säljare lyckas förstå och formulera en problemställning och värdet av våra lösningar för varje specifik kund. För att lyckas med uppgiften hjälps vi åt i teamet. Vi söker dig med förmågan att i vissa situationer kunna arbeta i högt tempo, prioritera rätt, och “hålla många bollar i luften” när detta krävs, för att i andra situationer kunna vara kreativ och analytisk och leverera skarpa analyser. Självklart måste du vara orädd och våga satsa i kontakten med nya potentiella kunder.

Arbetsuppgifter

 • Prospektera och ta kontakt med nya och gamla kunder via telefon, mail etc.
 • Assistera våra Account Managers i att driva många parallella säljprocesser framåt
 • Formulera kundnyttan i ett business case
 • Genomföra produktdemonstrationer och säljmöte, både per telefon och fysiskt
 • Kontinuerlig hantering av vårt CRM-verktyg
 • Assistera vid förhandling och kontraktsskrivning

Vad vi erbjuder

Som en del av InfraSight Labs erbjuder vi dig:

 • En öppen arbetsmiljö mitt i Malmö
 • En dynamisk arbetsplats med stora möjligheter att växa in i en ledande roll inom InfraSight Labs säljorganisation
 • Kontinuerlig utbildning och säljträning
 • Stort eget ansvar och frihet att planera din agenda och arbetsdag
 • Möjligheten att arbeta tillsammans i team nära våra kunder och därigenom utveckla dina färdigheter inom sälj, service och som lagspelare.
 • Unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team
 • En chans att vara med och bygga en framgångsrik svensk exportsuccé

Är detta du?

 • Utåtriktad med god förmåga att bygga relationer
 • Trivs med att hålla presentationer
 • Intresse för affärer och en vilja att utvecklas i en säljdriven organisation
 • Gillar högt tempo och förändring och kan ta dig an flera uppgifter samtidigt med hög energi
 • Nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker
 • Du tar egna initiativ och begränsas inte av att det inte alltid finns givna ramar. Istället drivs du av att skapa och förbättra det som saknas
 • Uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
 • God förståelse och intresse för IT och teknik är meriterande
 • Delar våra grundvärderingar: Ambition, Engagemang, Nyfikenhet
 • Eftergymnasial utbildning är meriterande, men inget krav

Ansökan

Låter det intressant? Skicka ett mail tillsammans med ett CV till work@infrasightlabs.com, berätta lite om dig själv och varför du tror att just du skulle passa i denna rollen. Notera att endast kompletta ansökningar kommer att behandlas.

Eventuella frågor om tjänsten skickas till magnus.andersson@infrasightlabs.com.

Om InfraSight Labs

InfraSight Labs, founded 2010 in Malmö, Sweden, work with data-driven analysis and visualization of IT-infrastructure. We operate on a high-pace fast growing market and we really bring something new to our industry! Our products are conceived from research and built on award winning technology. Our customers range from large to small organizations in both public and private sector.

We offer opportunities for people to grow. At InfraSight Labs, you will play an important role, not only by contributing to our business and our products, but also by being part of building the company, the team and our culture. It is an open and creative environment where your voice is heard and your actions will have impact from day one. Working at a young and innovative company requires an open mind and a willingness to sometimes work outside of a given work description. It requires responsibility and the ability to quickly act upon short notice. It’s challenging, rewarding and fun!

< Back to career page
2018-04-05T06:49:12+00:00