Customer Success

Trivs du med att vara spindeln i nätet med mycket kundkontakt? Gillar du att lösa kunders problem? Är du en god lyssnare och en god kommunikatör? Driven och ambitiös? Vill du vara med och förändra en bransch och vardagen för våra kunder? Vill du jobba i ett växande start-up/scale-up?

I så fall ska du söka rollen som Customer Success till vårt team i Malmö!

Din profil

Vi söker dig som har ambition, passion och ett starkt driv!

Som person ser vi att du är:

 • utåtriktad med god förmåga att bygga relationer
 • serviceinriktad och sätter kunden i centrum
 • stresstålig – gillar högt tempo och förändring och kan ta dig an flera uppgifter samtidigt med hög energi
 • van att ta egna initiativ och begränsas inte av att det inte alltid finns givna ramar. Istället drivs du av att skapa och förbättra det som saknas
 • intresserad av affärer och att utvecklas i en säljdriven organisation

Det är ett krav att du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska då du kommer arbeta med både svenska och utländska kunder.

För att snabbt komma in i rollen som Customer Success är det meriterande om du har god förståelse och ett intresse för IT och teknik. Har du inte arbetat som Customer Success tidigare har du kanske arbetat som säljare, teknisk säljstöd, IT-konsult eller IT-supporter tidigare.

Det är även meriterande med kunskap om produkter som exempelvis VMware, Hyper-V, Windows, Linux, SQL, Oracle, Veeam, Active Directory, Office 365, Azure eller Amazon Web Services.

Customer Success på InfraSight Labs

Med en fot i tekniken och en i affären ansvarar du som Customer Success att leda våra kunder till framgång med hjälp av vScope. Customer Success är en central funktion i vår verksamhet och du interagerar externt med kunder och internt med både säljkår och utvecklingsavdelning på daglig basis. Att arbeta som Customer Success på InfraSight Labs innebär att förstå och översätta kundens behov till lösningar som kan levereras med hjälp av vScope. Lösningarna ska passa in och fungera väl i kundens befintliga situation kopplat till både verksamhet och IT. Förutom att vara expert på våra produkter och hur de används, är du som Customer Success kundens rådgivare i vår organisation.

Under försäljningsprocessen är du som Customer Success ett viktigt stöd till den säljansvarige Account Managern. För existerande kunder är du ett naturligt bollplank som har egen erfarenhet från kundens perspektiv såväl som kunskap om hur man bäst löser dennes utmaningar med hjälp av våra produkter.

Som Customer Success kommer du våra kunder närmast. Därför blir din feedback värdefull i vår produktutveckling för att möjliggöra nya nyttor och förbättringar i såväl våra produkter som i våra processer och vårt arbetssätt.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för leverans, support och ökad användning av vScope hos våra kunder
 • Leda våra kunder till framgång med hjälp av vScope
 • Interagera externt med kunder och internt med säljkår och utvecklingsavdelning på daglig basis
 • Förstå och översätta kundens behov till lösningar som kan levereras med hjälp av vScope.
 • Under försäljningsprocessen är Customer Success ett viktigt stöd till den säljansvarige Account Managern. Här ingår att utföra installation, hålla i utbildningar, ge support
 • För existerande kunder är Customer Success ett naturligt bollplank som har egen erfarenhet från kundens perspektiv såväl som kunskap om hur man bäst löser dennes utmaningar med hjälp av våra produkter.
 • Customer Success kommer våra kunder närmast. Därför blir feedback värdefull i vår produktutveckling och för att möjliggöra nya nyttor och förbättringar i såväl våra produkter som i våra processer och vårt arbetssätt.
 • Sprida kunskap till en bredare publik genom att vara med i skapandet av content i form av produktguider, blogginlägg, analyser mm.
 • Hålla dig uppdaterad på vad som händer i vår bransch, både teknikmässigt och på andra plan
 • Resor till kunder och evenemang ingår emellanåt.

Som en del av InfraSight Labs erbjuder vi dig:

 • En öppen arbetsmiljö mitt i Malmö
 • En dynamisk arbetsplats med stora möjligheter att växa in i en ledande roll inom InfraSight Labs support- och leveransfunktion.
 • Stort eget ansvar och frihet att planera din agenda och arbetsdag
 • Möjligheten att arbeta tillsammans i team nära våra kunder och därigenom utveckla dina färdigheter inom sälj, service och som lagspelare
 • En chans att vara med och bygga en global framgångssaga

Tycker du detta låter lika spännande som oss tycker jag att du ska skicka in en ansökan omgående! Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Skicka ett personligt brev tillsammans med ditt CV och berätta lite kort om dig själv och varför just du skulle passa i denna rollen. Notera att endast kompletta ansökningar kommer att behandlas.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Stine Björklund

Om InfraSight Labs

InfraSight Labs är ett expansivt mjukvarubolag från Malmö som utvecklar vScope – en helautomatiserad dokumentation av IT. Vi verkar i gränslandet mellan teknik, verksamhet och affär och erbjuder våra kunder en helhetslösning för att sänka kostnader inom IT och samtidigt öka produktivitet och effektivitet för de som jobbar inom IT på olika nivåer. På bara några år har vi gått från ett litet startup till en etablerad aktör i IT-branschen med kunder både på den svenska och internationella marknaden. Läs med om InfraSight Labs på: www.infrasightlabs.com/company

< Back to career page
2018-11-13T10:39:11+00:00