Utvecklare inom front-end

Vill du vara med och bygga smarta lösningar och skapa marknadsledande användarupplevelse för våra kunder? Vill du vara med och förändra en bransch och jobba i ett skånskt tillväxtbolag? Vi fortsätter att växa och söker nu ännu en kollega till vårt utvecklingsteam. Nu söker vi dig som är utvecklare inom frontend och är redo att ta nästa steg och följa med på vår resa!

Vår produkt vScope är världsledande inom inventering och kartläggning av IT-infrastruktur. vScope hjälper företags IT-avdelningar att göra värdefull information tillgänglig för de som behöver den – när de behöver den. Detta hjälper våra användare att lyckas i sin roll oavsett om de jobbar närmre eller längre från tekniken.

Din roll på InfraSight Labs

Som utvecklare inom front-end arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom flera olika områden. vScope består av tre delar, Inventering, Tjänstemappning och Billing, och du är med och utvecklar inom dessa delar. Du ingår i ett cross-funktionellt-team där du i nära samarbete med dina kollegor säkerställer att rätt saker levereras vid rätt tid. Hos oss får du stor frihet att driva igenom förändringar och ta egna initiativ. Det betyder att du är snabbt igång och bidrar till funktionalitet som förändrar användarupplevelsen i vScope. Som utvecklare på InfraSight Labs arbetar du naturlig nära kund och får alltid höra feedback och glada tillrop från våra kunder när nyheterna vi utvecklat presenteras. Du blir en viktig kugge i uppbyggnaden av vår produkt, vårt team och vår kultur.

Din profil

Vi söker dig som har ambition, passion och ett starkt driv! Du har en relevant utbildning inom utveckling. Antingen kommer du direkt från skolan eller har du hunnit vara ute och jobba något år och är nyfiken på ett nytt kapitel. Du drivs, precis som vi, av viljan att bygga något större och bättre än vad som gjordes igår och därför strävar du alltid efter att lära dig mer på jobbet. Som utvecklare älskar du just utveckling och har gärna spännande hobby-projekt igång på fritiden. Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, men är också beredda att göra vad som krävs för att nå våra uppsatta mål även om det krävs det där lilla extra ibland. Vi hoppas att även du har denna inställning. I ett tillväxtbolag är det viktigt att kunna förstå helheten och därför är du inte rädd för att ibland få arbeta lite utanför sina givna ramar.

Vidare vill vi att du:

 • Har goda kunskaper inom JavaScript eller TypeScript
 • Känna till något av ramverken AngularJS, ReactJS eller exempelvis Vue.js
 • Har erfarenhet av GIT
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • God vana av att dokumentera ditt arbete
 • Är ansvarsfull och ger järnet för att uppnå dina mål

Det är meriterande med erfarenhet av API:er, andra utvecklingsspråk och agila processer.

Som en del av InfraSight Labs erbjuder vi dig:

 • En öppen arbetsmiljö mitt i Malmö
 • En dynamisk arbetsplats med stora möjligheter att växa i din roll och i bolaget
 • Stort eget ansvar
 • En unik kombination av självständighet och kamratskap
 • En möjlighet att vara med och bygga en global framgångssaga

Varför välja oss och vad är det bästa med att jobba hos oss?

“I grunden är det absolut mest spännande med att jobba på InfraSight Labs möjligheten att få vara med på en tillväxtresa på ett bolag med superspännande teknologi och ambitioner som kan bära hur långt som helst.”

Daniel, Sälj

“- Jag kan ta stort ansvar för produkten, och känna ägandeskap och stolthet över det jag gör. Jag har möjlighet att påverka; både beslut om produkten och utvecklingsprocesser.

– Jag tycker att det är sporrande att jobba när jag vet att företaget, och produkten, har en sån stor potential och fantastisk framtidsutsikt.

– Jag har stort förtroende för ledning, oss anställda, och kompetensen (och erfarenheten) i bolaget.” 

Eric, Front-end Utvecklare

Ansökan

Välkommen med din ansökan till work@infrasightlabs.com. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Skicka ett personligt brev tillsammans med ditt CV och berätta lite kort om dig själv och varför just du skulle passa i denna rollen. Är du på språng och inte har tillgång till ditt CV kan du komplettera med detta senare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Stine Björklund på stine.bjorklund@infrasightlabs.com.

Om InfraSight Labs

InfraSight Labs är ett expansivt mjukvarubolag från Malmö som utvecklar vScope. Vi startades 2010 och på bara några år har vi gått från ett litet startup till en etablerad aktör i IT-branschen med kunder både på den svenska och internationella marknaden.

vScope är en helautomatiserad dokumentation av IT. Vi verkar i gränslandet mellan teknik, verksamhet och affär och erbjuder våra kunder en helhetslösning för att sänka kostnader inom IT och samtidigt öka produktivitet och effektivitet för de som jobbar inom IT på olika nivåer.  Läs med om InfraSight Labs på: www.infrasightlabs.com/company

Välkommen till vår familj!

< Back to career page