Java Back-end utvecklare

Älskar du programmering och mjukvara? Vill du vara med och bygga smarta och innovativa lösningar som effektiviserar våra kunders vardag? Vår produkt vScope är världsledande inom inventering och kartläggning av IT-infrastruktur. Med hjälp av en detaljerad karta över hela IT:n kan vScope snabbt och enkelt erbjuda våra kunder en helhetsbild av miljön. Detta stödjer IT-organisationer i arbetet med att öka leveranskvalitén, minska riskerna och maximera effektiviteten i deras arbete.

Som Javabackend-utvecklare hos oss arbetar du nära kärnan i vår produkt. Du ansvarar för att utveckla integrationer mot kända tillverkares API:er, kartlägga informationen i vår egenutvecklade databasmodell och visualiserar datan i vScopes gränssnitt. Du arbetar i ett team bestående av både frontend- och backend-utvecklare för att säkerställa att kundens krav blir mötta. I ett litet, men växande, bolag kommer du kunna påverka många delar av plattformen och kunna ge ett synligt bidrag till vår prisbelönta produkt. Visst låter det spännande!

Din profil

Vi söker dig som har ambition, passion och ett starkt driv!

För att passa in i denna rollen har du arbetat några år med javaprogrammering och kan visa på goda resultat. Du söker kanske ditt andra eller tredje jobb och vill nu fortsätta att utvecklas i din roll, men också få känna ägarskap över en produkt. Då vi är ett litet bolag är det viktigt att snabbt kunna läsa av och kunna förstå helheten och inte vara rädd för att arbeta utanför sina givna ramar. Få jobbet gjort helt enkelt.

Vi vill att du:

 • Är nyfiken och villig att utforska och lära nytt för att på så sätt växa med organisationen
 • Har mycket goda kunskaper inom Java
 • Har erfarenhet av verktyg som Git, JIRA, integration
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • God vana av att dokumentera ditt arbete
 • Är självständig och kan ta eget ansvar

Det är meriterande med erfarenhet av: API:er, andra utvecklingsspråk och agila processer

Vi erbjuder

Som en del av InfraSight Labs erbjuder vi dig:

 • En öppen arbetsmiljö mitt i Malmö
 • En dynamisk arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter både i din roll och i bolaget
 • Stort eget ansvar
 • En unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team
 • En chans att vara med och bygga en global framgångssaga

Varför välja oss och vad är det bästa med att jobba hos oss?

“I grunden är det absolut mest spännande med att jobba på InfraSight Labs möjligheten att få vara med på en tillväxtresa på ett bolag med superspännande teknologi och ambitioner som kan bära hur långt som helst.” Daniel, Sälj

“- Jag kan ta stort ansvar för produkten, och känna ägandeskap och stolthet över det jag gör. Jag har möjlighet att påverka; både beslut om produkten och utvecklingsprocesser.

– Jag tycker att det är sporrande att jobba när jag vet att företaget, och produkten, har en sån stor potential och fantastisk framtidsutsikt.

– Jag har stort förtroende för ledning, oss anställda, och kompetensen (och erfarenheten) i bolaget.”  Eric, Utvecklare

Ansökan

Välkommen med din ansökan till work@infrasightlabs.com. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Skicka ett personligt brev tillsammans med ditt CV och berätta lite kort om dig själv och varför just du skulle passa i denna rollen. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Stine Björklund på stine.bjorklund@infrasightlabs.com.

Om InfraSight Labs

InfraSight Labs är ett expansivt mjukvarubolag från Malmö som utvecklar vScope – en helautomatiserad dokumentation av IT. Vi verkar i gränslandet mellan teknik, verksamhet och affär och erbjuder våra kunder en helhetslösning för att sänka kostnader inom IT och samtidigt öka produktivitet och effektivitet för de som jobbar inom IT på olika nivåer. På bara några år har vi gått från ett litet startup till en etablerad aktör i IT-branschen med kunder både på den svenska och internationella marknaden. Läs med om InfraSight Labs på: www.infrasightlabs.com/company

< Back to career page
2019-01-22T13:45:10+00:00