Junior Java backend utvecklare

Älskar du programmering och mjukvara? Vill du vara med och bygga smarta och innovativa lösningar som effektiviserar våra kunders vardag? Vår produkt vScope är världsledande inom inventering och kartläggning av IT-infrastruktur. Med hjälp av en detaljerad karta över hela IT:n kan vScope snabbt och enkelt erbjuda våra kunder en helhetsbild av miljön. Detta stödjer IT-organisationer i arbetet med att öka leveranskvalitén, minska riskerna och maximera effektiviteten i deras arbete.

Som  Junior Javabackend-utvecklare arbetar du nära kärnan i vår produkt. Du kommer att utveckla integrationer mot kända tillverkares API:er, kartlägga informationen i vår egenutvecklade databasmodell och visualisera datan i vScopes gränssnitt. Du arbetar i ett team bestående av både frontend- och backend-utvecklare för att säkerställa att kundens krav blir mötta. I ett litet, men växande, bolag kommer du på sikt att kunna påverka många delar av plattformen och kunna ge ett synligt bidrag till vår prisbelönta produkt.

Din profil

Vi söker dig som har ambition, passion och ett starkt driv! Vi ser att du hunnit vara ute och jobba något år och söker nu nästa utmaning. Då vi är ett litet bolag är det viktigt att kunna förstå helheten och inte vara rädd för att ibland få arbeta lite utanför sina givna ramar. Du ska vara van vid att hitta och ta till dig nya kunskaper samt omsätta dessa i praktiken.

Vidare vill vi att du:

 • Är nyfiken och villig att utforska och lära nytt för att på så sätt växa med organisationen
 • Har goda kunskaper inom Java
 • Har erfarenhet av verktyg som Git, JIRA, integration
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • God vana av att dokumentera ditt arbete
 • Är ansvarsfull

Det är meriterande med erfarenhet av: Maven, Jenkins, API:er, andra utvecklingsspråk och agila processer

Vi erbjuder

Som en del av InfraSight Labs erbjuder vi dig:

 • En öppen arbetsmiljö mitt i Malmö
 • En dynamisk arbetsplats med stora möjligheter att växa i din roll och i bolaget
 • Stort eget ansvar
 • En unik kombination av självständighet och kamratskap
 • En chans att vara med och bygga en global framgångssaga

Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: InfraSight Labs huvudkontor i Malmö (Anckargripsgatan 3)

Ansökan

Välkommen med din ansökan till work@infrasightlabs.com. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Skicka ett personligt brev tillsammans med ditt CV och berätta lite kort om dig själv och varför just du skulle passa i denna rollen. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Stine Björklund på stine.bjorklund@infrasightlabs.com.

Om InfraSight Labs

InfraSight Labs är ett expansivt mjukvarubolag från Malmö som utvecklar vScope – en helautomatiserad dokumentation av IT. Vi verkar i gränslandet mellan teknik, verksamhet och affär och erbjuder våra kunder en helhetslösning för att sänka kostnader inom IT och samtidigt öka produktivitet och effektivitet för de som jobbar inom IT på olika nivåer. På bara några år har vi gått från ett litet startup till en etablerad aktör i IT-branschen med kunder både på den svenska och internationella marknaden. Läs med om InfraSight Labs på: www.infrasightlabs.com/company

Välkommen till vår familj!

< Back to career page
2018-11-14T11:16:55+00:00