Vill du vara med och starta vår Lead Generation-funktion?

Nu letar vi efter en driven person som vill vara med att bygga upp vår lead generation process. Tjänsten handlar om att stärka den tidiga delen av säljprocessen – med prospektering, mötesbokning och säljsupport.

Om oss – InfraSight Labs & vScope

Malmöbaserade InfraSight Labs  har på bara några år gått från idé till välrenommerat varumärke inom den svenska IT-industrin. Nu tar vi en ny ansats och sikar på att växa oss större!

InfraSight Labs är företaget bakom vScope – en plattform för insikter inom IT. Man kan nästan kalla vScope för en datoriserad kollega. vScope automatiserar dokumentation och analys av IT-infrastruktur, så att de personer som jobbar inom IT alltid har en korrekt och uppdaterad bild av läget enkelt till hands. Detta hjälper dem jobba mer effektivt, förebygga problem eller lösa dem snabbare, fatta bättre investeringsbeslut och mycket mer. Den proaktiva analysen hjälper dem förebygga problem proaktivt.

vScope står för något nytt inom den svenska IT-branschen, och vi är stolta över att ha vunnit priser som exempelvis Affärsvärldens och NyTekniks 33-lista 2015, Red Herring Europe Top 100 Finalist 2016 och Most Innovative Company – Nordic Business Award 2016. Vårt bolag växer just nu kraftigt både vad gäller omsättning, antal kunder och antal medarbetare. Vi är idag ca 15 personer men vill bli fler!

Rollen – Mötesbokning och Säljsupport (Lead Generation)

Din funktion i vårt säljteam är att skapa heta leads som våra säljare kan jobba vidare med. Målsättningen är att se till att vi som företag är riktigt bra i de inledande kontakterna med kunden. Du ansvarar för prospektering, mötesbokning och säljsupport. Det är en spännande roll i hjärtat av vår affär där du på daglig basis har kontakt med nya och existerande kunder, marknadsföring och med vår utvecklingsavdelning. Och självklart har du också tät kontakt med våra fältsäljare (Account Managers)!

Rollen kräver ingen tidigare erfarenhet från IT-branschen. Produkten du säljer är ett intressant möte med oss! Däremot tror vi att du har ett brinnande intresse för försäljning och för att utvecklas inom detta område. Du kommer nämligen till ett team där försäljning och försäljningsprocess står i fokus.

Detta är en ny tjänst på vårt företag. Du kommer därför vara med om att utforma den till något bra. Din feedback blir en naturlig input till hur vi kontinuerligt kan fortsätta att förbättra vår försäljningsprocess.

Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Malmö och du rapporterar direkt till VD/försäljningschef. Rollen är tänkt som en heltidstjänst, men möjlighet till deltid finns också.

Du som söker…

  • Har en god förmåga att skapa förtroende över telefon. Du kanske redan har tidigare erfarenhet av telemarketing/mötesbokning
  • Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
  • Är ödmjuk och duktig på att bygga relationer med människor. Har du lite envishet i dig så skadar det inte heller…
  • Är nyfiken och analyserande. Vi tror att du har en möjlighet att förstå kunden och dennes behov bättre än kunden själv
  • Är driven och självgående (även om du givetvis kommer få support från dina kollegor)
  • Är strukturerad och kan arbeta strukturerat med många kunder parallellt

Sök tjänsten!

Vi intervjuar och anställer kontinuerligt. Skicka ett mail till work@infrasightlabs.com där du berättar lite om dig själv, vad du gjort och vad du vill göra. Det går också bra att höra av sig på samma adress med eventuella frågor.

Läs mer om vScope & InfraSight Labs

Klicka gärna runt på vår hemsida för mer information om oss, om vScope och om våra kunder. Här finns några exempel på till vidare läsning:

2018-01-02T21:55:25+00:00