Säljare B2B

Är du en vinnarskalle ut i fingerspetsarna och drivs av högt uppsatta mål? Låter du telefonen gå varm och triggas snarare än ger upp av ett nej? Vill du vara med och förändra en bransch och vardagen för våra kunder – I så fall ska du söka rollen som Säljare B2B till vårt team i Malmö!

Din profil

Vi söker nu dig som har ambition, passion och ett starkt driv! Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att jobba som Säljare B2B och trivs med att ha telefon och mail som främsta arbetsredskap. För att bli framgångsrik i rollen som säljare hos oss ser vi att du har en entreprenöriell ådra och både vill och kan bryta ny mark. Du gillar när det är högt tempo och kan ta dig an flera uppgifter samtidigt med hög energi. Du har en balans mellan teknik och sälj och kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt visualisera och förtydliga vår produkts värde för kunden.

Du trivs i en säljroll som bygger på ihärdighet och hög aktivitet kombinerat med att bygga långsiktiga relationer och det är såklart meriterande om du har ett tekniskt intresse, men inget krav. Du är van, från tidigare roller, att ta egna initiativ och begränsas inte av att det inte alltid finns givna ramar. Istället drivs du av att skapa och förbättra. I kombination med att du är en grym säljare har du även ett affärsmässigt tänk och skapar lösningar som resulterar i en lyckad affär. Vi tror att du har ett stort intresse och en önskan om att lära dig mer om InfraSight Labs produkt, vScope, och att du drivs av att få in nya kunder.

Det är ett krav att du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska då du kommer arbeta såväl med svenska och utländska kunder.

Troligtvis har du en utbildningsbakgrund inom försäljning alternativt har du fått möjligheten till självutbildning internt via nuvarande eller tidigare arbetsgivare.

Din roll på InfraSight Labs

I rollen som Säljare B2B är det främst nykundsbearbetning som kommer vara ditt fokus. Genom hög aktivitet och ihärdighet ska du arbeta med uppsökande försäljning och jobba mot att boka möten med nya potentiella kunder. I förlängningen kommer du även vara delaktig och driva instegs-försäljning av vår produkt till våra nya kunder. Till din hjälp har du bland annat vårt CRM system och såklart dina härliga kollegor. Vi är en organisation som präglas av snabba beslut och ett högt tempo så det finns inga dagar som är sig helt lika.

Som en del av InfraSight Labs erbjuder vi dig:

  • En social och öppen arbetsmiljö mitt i Malmö
  • En dynamisk arbetsplats med möjligheter att växa in i en ledande roll inom InfraSight Labs
  • Stort eget ansvar och frihet att planera din agenda och arbetsdag
  • Möjligheten att arbeta tillsammans i team och därigenom utveckla dina färdigheter inom sälj, service och som lagspelare
  • En chans att vara med och bygga en global framgångssaga

Varför välja oss och vad är det bästa med att jobba hos oss?

“I grunden är det absolut mest spännande med att jobba på InfraSight Labs möjligheten att få vara med på en tillväxtresa på ett bolag med superspännande teknologi och ambitioner som kan bära hur långt som helst.”

Daniel, Sälj

“- Jag kan ta stort ansvar för produkten, och känna ägandeskap och stolthet över det jag gör. Jag har möjlighet att påverka; både beslut om produkten och utvecklingsprocesser.

– Jag tycker att det är sporrande att jobba när jag vet att företaget, och produkten, har en sån stor potential och fantastisk framtidsutsikt.

– Jag har stort förtroende för ledning, oss anställda, och kompetensen (och erfarenheten) i bolaget.” 

Eric, Utvecklare

Ansökan

Välkommen med din ansökan till work@infrasightlabs.com. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Skicka ett personligt brev tillsammans med ditt CV och berätta lite kort om dig själv och varför just du skulle passa i denna rollen. Är du på språng och inte har tillgång till ditt CV kan du komplettera med detta senare.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Stine Björklund på stine.bjorklund@infrasightlabs.com.

Om InfraSight Labs

InfraSight Labs är ett expansivt mjukvarubolag från Malmö som utvecklar vScope. Vi startades 2010 och på bara några år har vi gått från ett litet startup till en etablerad aktör i IT-branschen med kunder både på den svenska och internationella marknaden.

vScope är en helautomatiserad dokumentation av IT. Vi verkar i gränslandet mellan teknik, verksamhet och affär och erbjuder våra kunder en helhetslösning för att sänka kostnader inom IT och samtidigt öka produktivitet och effektivitet för de som jobbar inom IT på olika nivåer. Läs med om InfraSight Labs på: www.infrasightlabs.com/company

< Back to career page