Stockholms vassaste IT-säljare

You are here:-, Press release News-Stockholms vassaste IT-säljare

Nu söker vi Stockholms vassaste IT-säljare. Är det du?

Vill du vara med och ta något nytt och spännande till den svenska IT-marknaden?

Vi på InfraSight Labs säljer och utvecklar vScope – kanske världens smartaste verktyg för analys av IT infrastruktur. vScope gör IT-drift snabbare och enklare och hjälper aktivt till att lösa problem och optimera investeringar. Det hjälper IT-avdelningar till proaktivitet.

vScope står för något nytt. Ett komplement till traditionell övervakning, dokumentation och provisionering. Många liknar vScope vid ett slags QlikView, fast skräddarsytt för datacenter och IT-management.

Det här kan och ska bli stort! Förra året utsågs InfraSight Labs till ett av Sveriges hetaste unga teknikbolag av Affärsvärlden och NyTeknik. Försäljningen ökade kraftigt och vi gick från 5 till 10 personer. Nu fortsätter resan!

Är du Stockholms vassaste IT-säljare?

Nu söker vi efter dig som vill vara med om att fortsätta bygga framgångssagan. Vi söker en säljare som vet vad som krävs för att driva försäljning i alla steg i försäljningsprocessen; från planering och kalla samtal fram till affär. Kanske har du redan har erfarenhet från försäljning inom IT-branschen och erfarenhet från att sälja direkt till slutkund. Du är självgående, drivande och tar ett stort eget ansvar. Samtidigt är du givetvis en i gänget. Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig bli ramgångsrik. Du brinner för försäljning och du älskar att omvandla problem till lösningar och affärsmöjligheter. Vårt problem är att vi saknar dig – så sälj in dig själv!

InfraSight Labs är ett litet bolag med stora ambitioner. Vi tror därför att du har en entreprenöriell ådra inom dig. Du kan tänka stort, men är samtidigt inte rädd för att göra grovjobbet inom försäljning heller. Du vet vad som krävs. I din roll som säljare hos InfraSight Labs kommer du nämligen spela en stor roll i vår framtida expansion. Och din belöning kommer att sättas därefter.

Som säljare hos oss kommer du in i ett glatt gäng på ca tio personer. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men du kommer arbeta med Stockholm som bas eller i närheten av Stockholm. Du rapporterar direkt till VD.

Låter det intressant? Maila i så fall VD Magnus Andersson på magnus.andersson[at]infrasightlabs.com.

PS

Känner du personen vi söker? Tipsa oss gärna!

2018-01-02T21:55:37+00:00