Sverige bästa IT-säljare? Se hit!

You are here:-, Press release News-Sverige bästa IT-säljare? Se hit!

 

Nu söker vi Sveriges bästa IT-säljare. Är det du?

Vill du vara med och ta något nytt och spännande till den svenska IT-marknaden?

Vi på InfraSight Labs säljer och utvecklar vScope – kanske världens smartaste verktyg för analys av IT infrastruktur. vScope gör IT-drift snabbare och enklare och hjälper aktivt till att lösa problem och optimera investeringar. Det hjälper IT-avdelningar till proaktivitet.

vScope står för något nytt. Ett komplement till existerande monitorering- och provisioneringsverktyg. Se det som motsvarigehten till QlikView, fast för datacenter, om du vill. Det här kan och ska bli stort!

 

vScope – Possibly the smartest tool for IT insight and analytics on the planet!

 

Vi söker dig som redan har erfarenhet från försäljning inom IT-branschen. Helst har du erfarenhet från att sälja direkt till slutkund. Du är självgående, drivande och tar ett stort eget ansvar. Samtidigt är du givetvis en i gänget. Du brinner för försäljning och du älskar att omvandla problem till lösningar och affärsmöjligheter. Vårt problem är att vi saknar dig. Så sälj in dig själv!

InfraSight Labs är ett litet bolag med stora ambitioner. Vi tror därför att du har en entreprenöriell ådra inom dig. Du kan tänka stort, men är samtidigt inte rädd för att göra grovjobbet inom försäljning heller. Du vet vad som krävs. I din roll som säljare hos InfraSight Labs kommer du nämligen spela en stor roll i vår framtida expansion. Och din belöning kommer att sättas därefter.

Vi finns idag i Malmö och i London. Vi tänker oss att du finns någonstans i Sverige, men inte i Skåne. Kanske i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Norrköping, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Växjö, Halmstad, Sundsvall, Luleå, Skövde, Trollhättan, Östersund, Borlänge, Falun eller Kalmar?

Eller någon annan stans också för den delen. Huvudsaken är att du är rätt person! Hör av dig!

Maila VD Magnus Andersson på magnus.andersson[at]infrasightlabs.com.

PS

Känner du personen vi söker? Tipsa oss! Leder det till anställning så väntar en hittelön.

2018-01-02T21:55:49+00:00