Vill du testa Azure AD och Office 365 i vScope?

Anton Petersson

Product Marketing

Vi jobbar ständigt med att förbättra vScope och förenkla vardagen för IT-organisationer i hela Sverige. Under hösten har vi gjort flertalet förbättringar av användarupplevelsen i vScope och näst på tur stå utökat stöd för konton och tjänster i molnet.

vScope erbjuder en heltäckande kartläggning av organisationers IT. Produkten spänner från lagring, hostar och virtualisering till klientdatorer, certifikat och applicationer. Redan idag finns stöd i vScope att även inventera infrastruktur i både Azure och Amazon. Nästa steg är att utöka inventeringen av tjänster och konton i molnet genom att inkludera stöd för Azure AD och Office365 i vScope.

Vill du få bättre koll på licenser och kostnader i molnet?

Använder er organisation tjänster och konton i molnet? Just nu letar vi efter testare till inventering av Azure AD och Office365 i vScope. Vi vill veta vad ni står inför för utmaningar när det kommer till att överblicka kostnader, hitta möjliga optimeringar och bättre förstå hur licenser i molnet används.

Jag vill vara med!

Kul! Vi har redan släppt en första version för inläsning av Azure AD (Release Notes vScope v3.1.0) men för att få tillgång till denna funktionalitet behövs den slås på manuellt från vår sida. Om er organisation vill få bättre överblick av er molnmiljö, hör av er till oss:

  • Via kontaktformuläret nedan
  • Chatwidgeten (ute till höger)
  • Via email, exempelvis till support@infrasightlabs.com

Jag är intresserad av att testa AzureAD och Office365 i vScope!